Կարկադե թեյը հայտնի է իր դրական և բացասական հատկություններով: Վաղուց հայտնի է նաև իր բուժարար հատկություններով:
Թեյ կարկադե. առավելություններն ու թերությունները
Կարկադեն հայտնի է մի շարք օգտակար հատկանիշներով, քանի որ.
Թեյ կարկադե. առավելություններն ու թերությունները
Կարկադեն հայտնի է մի շարք օգտակար հատկանիշներով, քանի որ.
- իջեցնում է արյան ճնշումը,
- ունի հակաբակտերիալ ազդեցություն,
- ամրացնում է անոթների պատերը,
- օգնում է լեղու դուրսմղմանը,
- լավացնում է լյարդի աշխատանքը,
- դուրս է բերում տոքսինները,
- խթանում է ստամոքսաղիքային տրակտի աշխատանքը,
- կանխարգելում է խոցերի առաջացումը,
- լավացնում է տղամարդկանց առողջությունը,
- օգնում է հաղթահարել սթրեսն ու հոգնածությունը,
- կարող է օգտագործվել որպես ճիճվաթափային միջոց,
- օգնում է գինարբուքի և սննդային թունավորման դեպքում,
- լավացնում է տեսողությունը,
- բարձրացնում է իմունիտետը:
- Կակադե խորհուրդ է տրվում կանանց և տղամարդկանց:
Կարկադե թեյը չի կարելի խմել.- ստամոքսի բարձր թթվայնության դեպքում,
- գաստրիտի և խոցի դեպքում,
- ցածր ճնշման դեպքում:
Պետք է հիշել, որ այս համեղ ըմպելիքը պետք է խմել չափավոր քանակությամբ. խորհուրդ է տրվում օրական 3 բաժակից ոչ ավելի: Կարկադեն ակնհայտ վնաս կարող է հասցնել միայն այն դեպքում, եթե ստամոքսի քրոնիկ հիվանդություններ կան, քանի որ բարձրացնում է ստամոքսի թթվայնությունը:
Այս թեյը հակացուցված է նաև երիկամային և լեղքարային հիվանդություններ ունեցող մարդկանց:
loading...

Комментариев нет:
Отправить комментарий