четверг, 22 июня 2017 г.

Կարկադեի դրական և բացասական հատկությունները, հակացուցումները. 168.am



Կարկադե թեյը հայտնի է իր դրական և բացասական հատկություններով: Վաղուց հայտնի է նաև իր բուժարար հատկություններով:

Թեյ կարկադե. առավելություններն ու թերությունները

Կարկադեն հայտնի է մի շարք օգտակար հատկանիշներով, քանի որ.
  • իջեցնում է արյան ճնշումը,
  • ունի հակաբակտերիալ ազդեցություն,
  • ամրացնում է անոթների պատերը,
  • օգնում է լեղու դուրսմղմանը,
  • լավացնում է լյարդի աշխատանքը,
  • դուրս է բերում տոքսինները,
  • խթանում է ստամոքսաղիքային տրակտի աշխատանքը,
  • կանխարգելում է խոցերի առաջացումը,
  • լավացնում է տղամարդկանց առողջությունը,
  • օգնում է հաղթահարել սթրեսն ու հոգնածությունը,
  • կարող է օգտագործվել որպես ճիճվաթափային միջոց,
  • օգնում է գինարբուքի և սննդային թունավորման դեպքում,
  • լավացնում է տեսողությունը,
  • բարձրացնում է իմունիտետը:
  • Կակադե խորհուրդ է տրվում կանանց և տղամարդկանց:

    Կարկադե թեյը չի կարելի խմել.
    • ստամոքսի բարձր թթվայնության դեպքում,
    • գաստրիտի և խոցի դեպքում,
    • ցածր ճնշման դեպքում:

    Պետք է հիշել, որ այս համեղ ըմպելիքը պետք է խմել չափավոր քանակությամբ. խորհուրդ է տրվում օրական 3 բաժակից ոչ ավելի: Կարկադեն ակնհայտ վնաս կարող է հասցնել միայն այն դեպքում, եթե ստամոքսի քրոնիկ հիվանդություններ կան, քանի որ բարձրացնում է ստամոքսի թթվայնությունը:

    Այս թեյը հակացուցված է նաև երիկամային և լեղքարային հիվանդություններ ունեցող մարդկանց:


loading...

Комментариев нет:

Отправить комментарий